MOEDER & DOCHTER ARMBAND

Het kopen van een moeder en dochter armband is iets super speciaals! Symboliseer jullie hechte Moeder & Dochter band en versterk hem nog meer door dezelfde armbanden te dragen. Bij Armcandy by Syl kun je verschillende setjes van Moeder & Dochter armbanden kopen. Ben je op zoek naar een zilveren, gouden of juist rosé goudkleurige armband? Of wil je juist een armbandje met die speciaal voor jullie ontworpen is? Er zit zeker een variant tussen die jullie allebei mooi vinden! Kijk daarom ook zeker eens tussen onze kinderarmbandjes, te cute! Een Moeder & Dochter sieraad is niet alleen super leuk om te dragen met jouw moeder of dochter, maar ze zijn ook geschikt om met de hele familie te delen! Deel jouw armbandje bijvoorbeeld met jouw zussen, oma’s en tantes. De armbanden zijn perfect om jullie band te laten zien! 

Sorteer op

Armcandy by Syl is geregistreerd bij

  • NL altijd gratis verzenden 
  • BE + DE gratis verzenden vanaf €99,95

Verzending binnen 24 uur

Hangemaakte sieraden en armbanden bezorgd door PostNL

Reviews

Reviews

Wij vinden het belangrijk dat reviews een zo goed mogelijk beeld geven over onze producten en service. Onze beoordelingen worden daarom, onpartijdig, beheerd door WebwinkelKeur
WebwinkelKeur heeft maatregelen getroffen om de echtheid van reviews te garanderen. Welke maatregelen dit zijn lees je hier.
Onze klanten worden niet beloond voor het schrijven van reviews. Er worden geen kortingen of andere cadeautjes gegeven.We vinden het belangrijk dat reviews een zo goed mogelijk beeld geven over onze producten en service.

© 2017 - 2024 Armcandy by Syl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel