Retourneren

In een paar eenvoudige stappen je retour regelen:

  1. Neem hier contact met ons op en meld je retour aan. Je bent niet verplicht een reden te geven, maar we ontvangen graag je feedback!
  2. Print het retourformulier uit.
  3. Retourneer de sieraden met niet verbroken verzegeling (je kan je sieraden gewoon passen) in eenzelfde verpakking als waarmee de sieraden naar jou zijn verzonden. 
  4. Voeg het ingevulde formulier bij je retour en stuur het naar het adres dat vermeld staat op het retourformulier.
  5. Het verschuldigde orderbedrag zal binnen 14 dagen na aanmelding van jouw retour terug gestort worden, mits het product in goede orde retour ontvangen is.

Let op!

Het terugsturen van de sieraden is voor eigen rekening en gaat op eigen risico. We adviseren om het pakje met een track&trace code te vezenden zodat er geen verwarring ontstaat over de status van het pakket.

Bedenktijd/retour

Hoewel wij graag zouden beweren dat je bij Armcandy by Syl onmogelijk een miskoop kan doen, beseffen we ook dat we realistisch moeten blijven. Retourneren is dan ook geen enkel probleem. Wellicht bevalt het product niet of misschien is er een andere reden waarom je de bestelling toch niet zou willen houden. Wij zijn echter wel benieuwd naar de reden, zodat we ons aanbod zo goed mogelijk kunnen optimaliseren. Wat de reden ook is, je hebt het recht je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren, mits de verzegeling niet verbroken is. Bij verbreking van de verzegeling is je bestelling definitief en kan deze niet meer geretourneerd worden. Bij producten die op verzoek veranderd of op maat zijn gemaakt is het herroepingsrecht niet van toepassing.

Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om je product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag, eventueel inclusief verzendkosten, gecrediteerd. Retourneert je een deel van de bestelling, dan worden eventuele verzendkosten niet vergoed. Enkel de kosten voor retour van jouw thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Raadpleeg voor de exacte tarieven de website van je vervoerder. Indien je gebruik maakt van jouw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan Armcandy by Syl geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kun je hier contact met opnemen. Het verschuldigde orderbedrag zal binnen 14 dagen na aanmelding van jouw retour terug gestort worden mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Behandel het product met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is. Indien je oorbellen terugstuurt, deze mogen niet gedragen zijn in verband met de hygiene.

Armcandy by Syl is geregistreerd bij

  • NL altijd gratis verzenden 
  • BE + DE gratis verzenden vanaf €99,95

Verzending binnen 24 uur

Hangemaakte sieraden en armbanden bezorgd door PostNL

Reviews

Reviews

Wij vinden het belangrijk dat reviews een zo goed mogelijk beeld geven over onze producten en service. Onze beoordelingen worden daarom, onpartijdig, beheerd door WebwinkelKeur
WebwinkelKeur heeft maatregelen getroffen om de echtheid van reviews te garanderen. Welke maatregelen dit zijn lees je hier.
Onze klanten worden niet beloond voor het schrijven van reviews. Er worden geen kortingen of andere cadeautjes gegeven.We vinden het belangrijk dat reviews een zo goed mogelijk beeld geven over onze producten en service.

© 2017 - 2024 Armcandy by Syl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel