REAL GOLD PLATED DAT NIET VERKLEURD  

Real gold plated is een hoogwaardige legering van écht 14 karaat goud met een ander metaal. Het goud wordt mechanisch door hitte en druk aan het basismetaal verbonden. Deze dikte van het goud moet (volgens de Amerikaanse standaard) tenminste 1/20e van het totale gewicht uitmaken. Een real gold plated legering is dus een laagje goud dat er niet afslijt. Real gold plated is zeer slijtvast!

Bij juist gebruik van een real gold plated sieraad zal het zeer lang meegaan. Real gold plated blijft op kleur en het levert een mooie en betaalbare kwaliteit op die goed wordt verdragen door mensen die allergisch zijn voor andere metalen dan goud. Real gold plated is duurder dan andere materialen omdat er een hoger gehalte goud in zit en een dikkere laag goud gebruikt wordt dan bij bijvoorbeeld gewoon gold plated.

GOLD PLATED

Metalen onderdelen worden door een goudbad gehaald. Het resultaat is een mooie glanzende afwerking met een laagje écht 14 karaat goud (gold plated). Dit is echter wel een minimaal laagje en kan er afhankelijk van de zuurgraad van je huid ook weer sneller afslijten.

VERMEIL

Vermeil wordt ook wel doublé genoemd. Hierbij wordt écht 14 karaat tot 22 karaat goud in lagen aangebracht op echt 925 Sterling zilver. Het benadert de uitstraling van echt goud maar is veel goedkoper. De kleur vervaagt sneller dan bijvoorbeeld real gold plated materialen omdat het hier om een laagje gaat. De kwaliteit is echter heel goed en de ondergrond is 925 Sterling zilver. 

925 STERLING ZILVER

925 Sterling zilver sieraden worden gemaakt van 92,5% puur zilver en 7,5% ander harder materiaal zoals bijv koper, vandaar de naam 925 Sterling zilver. Deze verhoudingen zijn wettelijk geregeld, anders mag het de naam 925 Sterling zilver niet dragen. Door combinatie van deze twee producten is het zeer slijtvast.

WATER EN VERKLEURING

Onze sieraden kunnen gewoon tegen water! Wél blijven ze langer mooi als ze niet in aanraking komen met chemische middelen. De zuurgraad van je huid kan invloed hebben op eventuele verkleuringen.

ADVIES

Advies voor het om en af doen van een elastische armband. Rol het om de hand af naar de vingers toe zodat de rek van het elastiek goed blijft. Voor het omdoen rol de armband over de vingers naar de pols toe zodat er minder rek op komt. Zo heb je jaren lang plezier van je armband!
 

Armcandy by Syl is geregistreerd bij

  • NL altijd gratis verzenden 
  • BE + DE gratis verzenden vanaf €99,95

Verzending binnen 24 uur

Hangemaakte sieraden en armbanden bezorgd door PostNL

Reviews

Reviews

Wij vinden het belangrijk dat reviews een zo goed mogelijk beeld geven over onze producten en service. Onze beoordelingen worden daarom, onpartijdig, beheerd door WebwinkelKeur
WebwinkelKeur heeft maatregelen getroffen om de echtheid van reviews te garanderen. Welke maatregelen dit zijn lees je hier.
Onze klanten worden niet beloond voor het schrijven van reviews. Er worden geen kortingen of andere cadeautjes gegeven.We vinden het belangrijk dat reviews een zo goed mogelijk beeld geven over onze producten en service.

© 2017 - 2024 Armcandy by Syl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel